INFORMACE O NÁS

Zlatnictví u Zámku - Teplice

Naše zlatnictví je na svém místě v Teplicích již od roku 1992. Jsme tradiční výrobce a prodejce šperků. Kromě toho se orientujeme také na investiční zlato a stříbro, sledujeme akciový trh a dokážeme poradit s výběrem. Dlouholetá praxe našich zaměstnanců Vám zaručí profesionální přístup, kvalifikovanou radu a odbornou péči. V případě zájmu o naše výrobky nás můžete kdykoliv kontaktovat. Budeme se těšit na Vaši návštěvu.

Poradíme vám s výběrem

Chcete efektivně investovat do slitků a hledáte nejlepší možnost? Poradíme vám s výběrem klidně po telefonu, nebo osobně.

Doručíme zboží až domů

Zlato bylo, je a bude. Na světě neexistuje měna, která by sloužila jako všeobecně respektované platidlo tak dlouho jako.

Držíme aktuální ceny

Zlato bylo, je a bude. Na světě neexistuje měna, která by sloužila jako všeobecně respektované platidlo tak dlouho jako.

Proč investovat do zlata?

Zlato bylo, je a bude. Na světě neexistuje měna, která by sloužila jako všeobecně respektované platidlo tak dlouho jako žlutý kov. Po tisíce let poskytuje lidem finanční jistotu, imponuje ctitelům umění i investorům. Těžko byste v rozbouřených vodách současného světa hledali jinou konzervativní investici, která rozloží riziko ztráty a ve středně až dlouhodobém horizontu zhodnotí vaše finance v nadprůměrné výši.

Přejít nahoru